Disseny col·laboratiu per la coop. d’habitatge Cal Valls

Lloc: Mediona, Barcelona

Data: 2019/2020

Superficie: 485 m2

Tipología: Disseny col·laboratiu/Rehabilitació/Autoconstrucció

Sistemes constructius: Murs de pedra/CLT

Fase: Disseny col·laboratiu

Arquitecte: De mans a terra

Estem realitzant un procés participatiu per a dissenyar junts amb els futurs habitants la cooperativa d’habitatge de Cal Valls.

La masia de Cal Valls s’articula en diferent espais que estaven destinats a usos diferents, relacionats amb les activitats agrícoles i de ramaderia: una nau, una conillera, un galliner…

Avui, el complex de la masia és rehabilitat amb materials ecològics per a acollir 5 habitatges i una sèrie d’espais col·lectius: un espai taller, una cuina comuna, un espai de treball, un espai polivalent.