Festival d’arquitectures de BCN: Taller de superadobe

En el context actual de crisi climàtica, la bioconstrucció es presenta com una alternativa clara per fer edificis més eficients i respectuosos amb el medi ambient i la nostra salut.

Dins la bioconstrucció hi trobem la tècnica del superadobe o earthbag, que ens permet aixecar murs o bancs ràpidament aprofitant la terra del lloc i aportant molt poc material. En col·laboració amb Bioarquitectura Mediterrània i Connecthort, en aquest taller realitzarem un banc amb aquesta tècnica i el protegirem del desgast i dels elements amb un arrebossat de morter de calç. El taller s’acompanyarà amb contingut teòric sobre diferents tècniques de construcció amb terra (tant tradicionals com modernes) i sobre diferents arrebossats i les seves propietats. Tot això en l’entorn del Connecthort, un hort urbà on hi conflueixen permacultura, bioconstrucció i tallers d’artesania, aliments i cosmètics naturals, entre d’altres.

Per participar cal inscriure’s al formulari, esperar a que us enviem la confirmació i un cop la tingueu fer el pagament de 45€. Porteu roba còmode i que es pugui embrutar!

Inscriu-te aquí: Formulari d’inscripció